Nooit (meer) je kind kwijt, hoe zorg je daarvoor?

Als je even niet oplet

Het is de vrees van iedere ouder, je draait je even om en ineens ben je in de menigte je kind kwijt…

Mocht het je een keer gebeurd zijn dan weet je: dit nooit meer. Er zijn verschillende handige oplossingen te bedenken, hierboven zie je er een aantal. Zorg er voor dat de naam van je kind er op staat, zodat de persoon die jouw kind vindt hem/haar kan aanspreken en laten omroepen. Het beste is om ook je telefoonnummer te vermelden, zodat er direct contact met je opgenomen kan worden. Afhankelijk van de leeftijd en interesses van je kind kun je uitzoeken wat het beste bij jullie past. Voor de allerkleinsten is een button misschien het handigst, omdat het niet zo makkelijk zelf afgedaan kan worden. Iets grotere kinderen vinden wellicht een leuk gekleurd polsbandje stoerder om om te hebben. Of je gaat voor de good old dog tag, gewoon omdat die onverwoestbaar zijn.

Het klinkt misschien overdreven. Maar op een dag zul je blij zijn dat je je kind zo snel weer teruggevonden hebt!

En mocht je nou tóch vergeten zijn om bijvoorbeeld zo’n polsbandje aan te schaffen, dan kun je altijd nog bij de Efteling zo’n schattig Pardoes of Pardijn bandje kopen:

Efteling polsbandjes Pardoes Pardijn

Button met Kroon Buttons met auto Button Army Edelstenen SOS band Hema polsbandjes Dog Tag ID plaatje Leder met naamplaatje Varia polsbandjes Siliconen polsbandjes Image Map

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *